Tört/eredeti Minecraft futtatása rendszergazdai jogok nélkül

Csak saját felelősségre!
Egyes Intel grafikus chip-ekhez pedig megoldás is lehet az összeomlás megoldására.

 1. Töltsd le az eredeti Minecraft indítót erről az oldalról: https://minecraft.net/en-us/download/alternative A Minecraft.exe indítót kell választani.
 2. Másold oda a Minecraft indítót ahova telepíteni szeretnéd. Pl.: Dokumentumok.
 3. Indítsd el a Minecraft indítót, és várd meg még letölti a fájlokat. (Akkor is, ha te a tört launcher-rel szeretnél játszani.)
 4. Ha eredeti Minecraft felhasználód van, akkor ezután már el kell indulnia a játéknak, ha van feltelepítve videokártya illesztőprogram. Tört launcher esetén még van pár lépés hátra. Illetve érdemes még az optifine-t telepíteni, ami pedig egy későbbi lépésben lesz majd leírva.
 5. Töltsd le a tört launcher-t, és másold oda, ahova telepíteni szeretnéd. Pl.: SkLauncher, Tlauncher stb…
 6. Töltsd le az indító fájlt, és másold oda ahova a launcher-t másoltad. https://1drv.ms/u/s!Au0_fNq_9GA4gcQZ2xKNMjkPCzY1Dg
 7. Töltsd ki helyesen az indító fájl paramétereit. (Jobb klikk -> szerkesztés) Pl.: “C:\Users\Felhasznalo\Documents\runtime\jre-x64\1.8.0_51\bin\javaw.exe” -jar TLauncher-2.20.exe
 8. Indítsd el az indító fájl. Ezután, ha mindent jól írtál és van a gépen telepítve videokártya illesztőprogram, akkor a játéknak tökéletesen el kell indulnia.

Extra:
Optifine telepítés:

 1. Töltsd le a megfelelő optifine-t a játékhoz.
  http://optifine.net/downloads
 2. Töltsd le az indító fájlt, és másold oda ahol az optifine van. https://1drv.ms/u/s!Au0_fNq_9GA4gcQZ2xKNMjkPCzY1Dg
 3. Töltsd ki az indító fájlt helyesen. (Jobb klikk -> szerkesztés) Pl.: “C:\Users\Felhasznalo\Documents\runtime\jre-x64\1.8.0_51\bin\javaw.exe” -jar OptiFine_1.13.2_HD_U_E5.jar
 4. Ha mindent jól töltöttél ki, akkor az install gombbal már telepíthető is az optifine.

Mappa elrejtése, és parancsikon létrehozás.

 1. Az indító fájlra jobb klikk, majd Küldés -> Parancsikon az asztalra.
 2. Helyezd el és nevezd el a parancsikont. Extraként ikont is beállíthatsz a parancsikonnak. Jobb klikk – Tulajdonságok -> Parancsikon -> ikoncsere -> Majd tallózzuk be milyen ikon szeretnénk. (Egyébként a launcher-t is elfogadja ha exe fájl mint ikon.)
 3. Mappa elrejtése (Több parancsikon jól jöhet több helyen).
  Jobb klikk a mappára, vagy a fájlokat jelöljük ki és úgy jobb klikk rá -> Tulajdonságok -> Rejtett pipa -> Majd végül ok gomb.

Vélemény, hozzászólás?