Miért nincsen Slimefun? Mi lesz?

A Survival szerveren tegnap kivételre került a Slimefun kiegészítő, mivel sajnos az i7-4790K processzor (4,40 GHz) sem tudta már akadás nélkül futtatni.

Ezenkívül a kiegészítővel bármilyen tárgyat bárki tud/tudott duplázni is, és ezt a hibát a fejlesztő(k) már lassan féléve nem javították ki, tehát valószínűleg nem mostanában lesz javítva, ha egyáltalán lesz. De még ha a duplikálás hiba javításra is kerülne, és esetleg bérelnénk erősebb szervergépet i7-7700K processzorral egy idő után már az is kevés lenne a Slimefun-hoz, mivel egyszerűen nincs jól optimalizálva. Tehát nem éri meg erősebb szervergépre költeni feleslegesen.
De az is megemlítendő, hogy mivel rengeteg OCD-s tárgyat is duplikáltak így lehet át kell állnunk egy VPS-re a jövőben, ami pedig processzor szinten jóval gyengébb, mivel a Minecraft-hoz egy magon erős processzor kell, nem pedig sok magos de egy magon gyengébb.

Tehát összességében sajnos ezt a lépést muszáj volt meglépnünk, viszont most már egy sokkal gyorsabb, jobb, és stabilabb szerveren tudtok játszani.

Vélemény, hozzászólás?